Waarom lid worden van onze vereniging:

Bij vragen over of problemen met uw aquarium, terrarium of vijver kunt u bij ons terecht.
Er is altijd wel iemand op de maandagavond aanwezig die een antwoord heeft op uw vraag!
Elke maandagavond is verenigingsavond, hier bespreken we vragen/problemen, verzorgen we de huur aquariua in ons gebouw en de vijver op ons buitenterrein.
We hebben het niet alleen over vissen, water, planten en terraria; in ons gezellige gebouw is er onder het genot van een drankje ook ruim gelegenheid om te praten over van alles en nog wat.

Elke eerste maandagavond van de maand is er gelegenheid voor het testen van de kwaliteit van uw aquarium/vijverwater, voor leden is dit gratis.
We hebben een uitgebreide bibliotheek, met zo'n 250 titels is er altijd wel een boek te vinden waar u wat aan heeft.
Leden kunnen de boeken gratis lenen.

Zes maal per jaar verschijnt ons verenigingsblad "Onder Water", met daarin een grote verscheidenheid aan artikelen, leden ontvangen dit blad gratis.
Leden kunnen gebruik maken van "De ledenservice", voer, vissen, planten en diverse aquariumbenodigdheden zijn voor een zeer schappelijke prijs te koop.
U verdient de contributie van onze vereniging zo terug.

We organiseren verschillende activiteiten voor en door de leden, zoals het verenigingsuitje, viswedstrijden aan de Weverskade, plantenveiling, rommelmarkt, infoavonden, vissen in Appeltern, spelletjesavond, de jaarlijkse barbecue, kortom: voor elk wat wils!

Hoe lid worden van onze vereniging: (Er zijn twee lidmaatschappen mogelijk).

Het Siervis lidmaatschap, hierbij ben je lid van onze aquariumvereniging en ontvang je 6 maal per jaar ons verenigingsblad "Onderwater".
Dit lidmaatschap kost € 60,= per jaar.

Het NBAT lidmaatschap, dit is het Siervis lidmaatschap gecombineerd met het lidmaatschap van de landelijke aquariumbond.
Hierbij ontvang je tevens het tijdschrift "Het Aquarium" van de NBAT.
Dit lidmaatschap kost € 97,50 per jaar ( Voor personen tot 18 jaar gelden jeugdlidmaatschap tarieven ).

Lid worden, kan via het contact formulier ( secretaris ) op deze website of door het ophalen van een inschrijfformulier in ons verenigingsgebouw (iedere maandagavond vanaf 20:00 uur geopend).
Om lid te worden hebben we de volgende gegevens nodig: naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, E-mail adres, handtekening ( indien 16 jaar of jonger, handtekening ouder/verzorger), soort lidmaatschap, ingangsdatum lidmaatschap (1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober) en 5 Euro inschrijfgeld.

Het contributiebedrag kun je, graag zo spoedig mogelijk na ontvangst van de rekening,
voldoen door storting op rekeningnummer NL91 INGB.0000.710362 t.n.v Aquariumvereniging De Siervis Maassluis.
Bij aanmelding in de loop van het kalenderjaar, worden de voorgaande maanden in mindering gebracht.
Het contributiebedrag kan ook in termijnen van een kwartaal betaald worden.

Meld u nu aan

 

Onze sponsors:

  test